Czy posiadasz viptak mam svip'a
Twój nickJMM
Twoje imięDawid
Twój wiek16lat
Jak długo grasz w minecraftNie pamiętam kiedy się to zaczęło ale myślę ze 5 lat temu
Jak długo grasz na serwerachBędzie z 3lata
Ile czasu możesz poświęcić na potrzeby serweraTeraz są wakacje więc myślę ze około 4-6h a po wakacjach no niestety 2-4
Jak lub co chciałbyś usprawnić na serwerze?Na początek zresetował bym top kills W /1vs1 ustawił bym żeby wszystkie wspomagacze się usuwają.(oczywiście to propozycje)
Dlaczego uważasz, że to ty powinieneś zostać wybrany?Podoba mi się wasz serwer jest wyjątkowy i chciałbym go "chronić" przed tymi którzy chcą go zniszczyć np.Podanie innego serwera,oszukiwanie typu nodus.
Jakich pluginów znasz komendy [wypisz pluginy]world edit //wand /set podstawy oczywiście /ban /kick /mute....
Czy pełniłeś kiedyś na innych serwerach jakieś funkcje[Nie wypisuj gdzie, nie bierz pod uwagę serwerów LAN/hamachi] tak byłem administratorem na dosyć znanym serwerze ale niestety padł.
Czy posiadasz Mikrofon, TeamSpeak 3 lub SkypeTak posiadam skype,ts3 oraz mikrofon
Coś, co chciałbyś dodać od siebieTo tak mam na imię Dawid ;d mam 16lat po wakacjach wybieram się do szkoły informatycznej (technikum) lubię sięuczyć a zwał- sza o tym co mnie najbardziej interesuje czyli komputery
Jak długo grasz na naszych serwerach? Heh gram ponad 2miechy (wiem że to mało ale zamieram grać ta waszym serwerze dopóki nie padnie)
Ostatnio edytowany przez SvipJMM (2014-07-09 13:34:25)
Z tego co wiem to 7 lat temu był rok 2007 a pierwsza wersja minecrafta została wydana 17 maja 2009
XD fail zadali mi pytanie jak długo gram w mc XD to odpowiedziałem ale zacząłem grac od alphy gdy gift code był za darmo
Pozdro JMM
Ostatnio edytowany przez SvipJMM (2014-07-09 15:17:05)